PIT-EIFFAGE

Jobs

Arbeider ruwbouw

Werk mee aan de renovatie en restauratie van gebouwen en historische monumenten.

PIT Antwerpen is een middelgroot bouwbedrijf dat deel uitmaakt van één van de grootste bouwgroepen van Europa. PIT specialiseert zich in renovatie- en restauratieprojecten, voornamelijk voor publieke instellingen. Denk daarbij aan stedelijk vastgoed, woningbouwcomplexen en historische panden.

De functie

's Morgens word je thuis opgepikt door je collega's. Rij je liever zelf? Dan krijg jij de eer om je collega's uit hun bed te zetten. Tijd om erin te vliegen! Op de regionale werven voer jij algemene renovatie- en verbouwingswerken uit: afbreken en opbouwen van bestaande structuren, bekistingen maken en plaatsen, beton storten, muren zetten en metselen,...

Jouw profiel

Een beroeps- of technische opleiding richting Bouw- en houtkunde, Houtbewerking, Ruwbouw, Bijzondere schrijnwerkconstructies, … De motivatie om erin te vliegen, het beste van jezelf te geven en zoveel mogelijk bij te leren. De juiste mentaliteit om goed samen te werken met de collega’s van je ploeg en met de werfleiding. Aandacht voor veiligheid!

Ons aanbod

Mooie renovatie- en restauratieprojecten! Een stevig bedrijf, waar je alle kansen krijgt om door te groeien naar geschoolde arbeider of op langere termijn misschien zelfs ploegbaas. Om je te helpen doorgroeien zal je bij PIT Antwerpen geregeld opleiding volgen. Een werkomgeving waar enorm veel belang wordt gehecht aan veiligheid. Een goed loon dat correct wordt uitbetaald op de voorziene tijdstippen. Naast het loon krijg je ook ecocheques, maaltijdcheques, mobiliteitsvergoeding en een extra-legaal pensioenplan.

Solliciteren

  Slechts één bestand. 2 MB limiet. Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, txt, rtf, pdf, doc, docx.


  De gegevens die u via dit formulier doorstuurt worden verwerkt zoals beschreven in onze Privacy policy.

  Eva Feyt

  HR Arbeiders

  Veerle Van Oevelen

  HR Bedienden