PIT-EIFFAGE

Jobs

Junior projectleider

Werk mee aan de renovatie en restauratie van gebouwen en historische monumenten.

PIT Antwerpen is een middelgroot bouwbedrijf dat deel uitmaakt van één van de grootste bouwgroepen van Europa. PIT specialiseert zich in renovatie- en restauratieprojecten, voornamelijk voor publieke instellingen. Denk daarbij aan stedelijk vastgoed, woningbouwcomplexen en historische panden. Als lid van de groep Eiffage worden we geruggesteund door een beursgenoteerde wereldspeler.

De functie

Onder begeleiding van een projectleider neem je mee de coördinatie op je van renovatie- en restauratiewerken. Zo ga je op zoek naar geschikte onderaannemers, begeleid je de arbeiders en onderaannemers op de werf en volg je het gehele project mee op. Tijdens de realisatie van projecten en tijdens je opleidingsperiode leer je het centrale contact te worden voor de architect, bouwheer en bouwteam en ben je in staat te onderhandelen over vragen met betrekking tot de uitvoering. In jouw rol als junior projectleider werk je mee aan een grote diversiteit aan projecten in je eigen regio.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een jonge, dynamische medewerker met een enorme passie voor renovatie en/of restauratie. Je kan autonoom en ondernemend te werk gaan en bent in het bezit van: • minstens een bachelor bouw • goede kennis van Ms Office • een rijbewijs B • een eerste ervaring als werf- of projectleiding is handig maar geen must.

Ons aanbod

Je komt terecht in een bedrijf gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen, de modernisering van appartementsgebouwen, verbouwen van scholen, gevelrenovaties en restauraties van historische monumenten. We hechten een enorme waarde aan gemotiveerd teamwork en dit binnen een vlakke organisatiestructuur. Voor jouw functie als Junior Projectleider bieden wij een loon op basis van je ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Solliciteren

  Slechts één bestand. 2 MB limiet. Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, txt, rtf, pdf, doc, docx.


  De gegevens die u via dit formulier doorstuurt worden verwerkt zoals beschreven in onze Privacy policy.

  Eva Feyt

  HR Arbeiders

  Veerle Van Oevelen

  HR Bedienden