PIT-EIFFAGE

Jobs

Arbeider Restauratie

PIT Eiffage is een middelgroot bouwbedrijf dat deel uitmaakt van één van de grootste bouwgroepen van Europa. PIT is gespecialiseerd in renovatie- en restauratieprojecten, voornamelijk voor publieke instellingen. Denk daarbij aan stedelijk vastgoed, woningbouwcomplexen en historische panden. Als lid van de groep Eiffage worden we geruggesteund door een beursgenoteerde wereldspeler.

De functie

's Morgens word je thuis opgepikt door je collega's. Rij je liever zelf? Dan krijg jij de eer om je collega's uit hun bed te zetten. Tijd om erin te vliegen! Op onze werven voer jij restauratiewerken uit met een zeer afwisselend karakter. Alle specialiteiten komen aan bod en afhankelijk van je interesses word je specialist of polyvalent.

Jouw profiel

Een beroeps- of technische opleiding richting bouw- en houtkunde, houtbewerking, ruwbouw, bijzondere schrijnwerkconstructies is zeker een pluspunt.… De motivatie om erin te vliegen, het beste van jezelf te geven en zoveel mogelijk bij te leren is dat echter veel meer. De juiste mentaliteit om goed samen te werken met de collega’s van je ploeg en de werfleiding ,met bijzondere aandacht voor een veilige werkplek, is voor ons een must.

Ons aanbod

Mooie restauratieprojecten! Een stevig bedrijf, waar je alle kansen krijgt om door te groeien naar geschoolde arbeider of op langere termijn misschien zelfs ploegbaas. Om je te helpen doorgroeien zal je bij PIT Antwerpen geregeld opleiding volgen. Een werkomgeving waar enorm veel belang wordt gehecht aan veiligheid. Een goed loon dat correct wordt uitbetaald op de voorziene tijdstippen. Naast het loon krijg je ook ecocheques, maaltijdcheques, mobiliteitsvergoeding en een extra-legaal pensioenplan.

Solliciteren

  Slechts één bestand. 2 MB limiet. Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, txt, rtf, pdf, doc, docx.


  De gegevens die u via dit formulier doorstuurt worden verwerkt zoals beschreven in onze Privacy policy.

  Eva Feyt

  HR Arbeiders

  Veerle Van Oevelen

  HR Bedienden